Skip to main content

Badminton vereniging Spees Sjuttel

Badminton vereniging Spees Sjuttel

 

Het nieuwe badmintonseizoen is weer van start. De trainingen zijn alweer volop bezig. Ook de wedstrijden worden weer fanatiek gespeeld. De thuiswedstrijden worden zondags om 11:00 uur gespeeld in de sporthal van Laco in Terborg. Iedereen is welkom om te kijken en de teams aan te moedigen.

Spees Sjuttel is een vereniging waar iedereen welkom is om mee te spelen. Elke week is er een jeugdtraining en een seniorentraining. Ook is er ruimte om vrij te spelen. Voor de fanatieke leden is er een extra training na de reguliere training. Naast de trainingen organiseert Spees Sjuttel ook leuke toernooitjes en uitjes voor de leden.

Mocht je interesse hebben om zelf een keer te komen badmintonnen, dan ben je van harte welkom om op woensdag avond mee te komen trainen. Iedereen is welkom, van jong tot oud. De jeugdtraining is van 18:30 tot 19:45 uur en de senioren trainen van 19:50 tot 21:00 uur. We zijn te vinden in sportcomplex Laco Oude IJsselstreek.

Meer informatie:

Voor meer informatie ga naar: www.speessjuttel.nl of mail naar: info@speessjuttel.nl, Facebook en Instagram: @SpeesSjuttelSilvolde

Close Menu

De Sportkrant Oude IJsselstreek is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant