Skip to main content

Souplesse Silvolde 2023

 

Souplesse Silvolde is een levendige gymvereniging, die bestaat uit een recreatiesportvereniging en een wedstrijdsportvereniging. Wij bieden een gezellig sportklimaat met een breed aanbod, waardoor er voor ieder wel wat wils is.

Of je nu net kan lopen of je 90 jaar bent, voor elke leeftijd hebben wij een recreatieve groep. Van ouder & kind gym, bewegen voor peuters, kleuters, jongens, meisjes, volwassenen en ouderen, sport & spel, dansen, toestelturnen, freerunning of volleybal voor 40-plussers.

Nijntje beweegdiploma

Met gevarieerde oefeningen en spelletjes leren wij de allerjongsten, peuters en kleuters de basis van bewegen. In onze lessen besteden we op een speelse manier aandacht aan balanceren, klimmen & klauteren, kruipen, rennen, ritme houden en springen. Op deze manier kunnen jonge kinderen zich zo breed mogelijk motorisch ontwikkelen in een veilige omgeving, volgens het Nijntje beweegdiploma.

  • Ouder en kind gym: dinsdag van 08.45 uur tot 09.30 uur en 10.00 uur tot 10.45 uur
  • Peutergroep: zaterdag van 09.00 uur tot 10.00 uur
  • Kleutergroep: zaterdag van 10.00 uur tot 11.00 uur

Dansen

Sta jij thuis graag voor de spiegel te springen? Je denkt bij een gymvereniging niet meteen aan dansen, maar dat hebben wij ook in huis. Wij dansen op verschillende soorten muziek. Kom gerust een kijkje nemen en dans mee!

  • Streetdance: donderdag van 16.30 uur tot 17.30 uur
  • Demodance: donderdag 17.30 uur tot 18.30 uur

Ben jij nieuwgierig geworden?

Wij bieden 3 gratis proeflessen aan. Stuur je wensen naar secretariaat@souplessesilvoldegymnastiek.nl.

Naast deze groepen hebben wij nog veel andere groepen. Wij helpen je graag om een discipline te vinden die bij je past en een afspraak voor proeflessen te maken.

 

 

Close Menu

De Sportkrant Oude IJsselstreek is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant