Skip to main content

Vollverijs

 

Sinds dit jaar was het beachvolleybal in Silvolde terug  en de vele deelnemende teams toonden aan dat volleybal voor veel mensen een leuke sport is om te spelen. Vollverijs is een volleybalvereniging in Terborg/ Silvolde met ook leden vanuit omringende plaatsen. Volleybal is een sport voor jong en oud en voor mensen die competitie of juist recreatief willen spelen. Sinds 2 jaar werken we samen met Volga uit Gaanderen om op deze manier de krachten meer te bundelen en voor spelers de beste plek in een team te kunnen bieden. 

De thuisbasis van Vollverijs is sporthal de Paasberg in Terborg. Hier trainen we met 3 dames teams, 2 heren teams, een recreanten damesteam en onze jeugdteams.

We kunnen altijd nieuwe aanwas gebruiken. Dames, heren en jeugd. Beginner of met ervaring. Recreatief of competitie spelen.
Kijk op www.Vollverijs.nl voor meer info en de trainingstijden. Uiteraard kan een ieder vrijblijvend een aantal keer meetrainen!

Close Menu

De Sportkrant Oude IJsselstreek is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant