Skip to main content

Altijd al eens willen volleyballen? Kom dan eens langs bij Blok ’71!

 

Volleybalvereniging Blok ’71 is de plek om te volleyballen in de gemeente Oude IJsselstreek. Wij volleyballen in sporthal de IJsselweide, op de grens van Ulft en Gendringen. Trainen doen we op maandagavond en woensdagavond. Onze thuiswedstrijden spelen we op vrijdagavond en zaterdag.

Blok ’71 is een kleine vereniging, waar iedereen elkaar kent. Onze leden omschrijven Blok ’71 als een gezellige club. Dat onze leden plezier hebben in het volleyballen, vinden wij het allerbelangrijkst. Dit plezier proberen wij nog extra te stimuleren door activiteiten te organiseren buiten de standaard trainingen en wedstrijden om. Hierbij kun je denken aan mixtoernooien, trainingen met ouders en feesten.

Onze vereniging heeft op dit moment ongeveer zestig leden. De leden zijn verdeeld over zes teams. Blok ’71 heeft drie damesteams. Dames 1 is vorig jaar kampioen geworden en gepromoveerd naar de eerste klasse. Dames 2 komt uit in de derde klasse, dames 3 in de vierde klasse. Daarnaast hebben wij een jeugdteam. Dit team bestaat uit jongens en meiden tussen de 13 en 16 jaar. Ook zijn er twee recreantenteams, een herenteam en een damesteam.

Iedereen is welkom bij Blok! Het maakt niet uit of je al jaren volleybalervaring hebt of nog nooit een volleybal hebt aangeraakt. Ook leeftijd maakt niks uit. Ben je enthousiast en wil je een aantal keer vrijblijvend meetrainen? Neem dan contact op met secretaris@blok71.nl. Als je meer informatie wil, kun je een kijkje nemen op onze website (www.blok71.nl), Facebookpagina (Volleybalvereniging Blok’71) of Instagram (@blok71_).

Close Menu

De Sportkrant Oude IJsselstreek is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant