Skip to main content

V.V. Etten kijkt naar de toekomst

 

Terwijl de voetballers genieten van de zomerstop, is het tijd voor het jaarlijkse onderhoud van het gras en heb je als vereniging de mogelijkheid om bepaalde zaken wat grondiger aan te pakken. Naast de jaarlijkse opfrisbeurt, hebben wij deze zomerstop aangegrepen om een goede stap in de richting van duurzaamheid te zetten. Zo heeft ons sportcomplex tegenwoordig ledverlichting op alle velden en zijn er zonnepanelen gelegd. Wat ons betreft een mooie stap in de goede richting.

Daarnaast hebben we dit jaar een 2de herenteam op de zaterdag, waardoor we nu 8 seniorenteams hebben (6 heren en 2 dames) en zijn we tegenwoordig ook fanatiek aan voetballen op vrijdag in de 35 + competitie.

We proberen als vereniging te blijven groeien door te investeren in de verduurzaming en aankleding van ons sportcomplex, maar ook in materialen en innovatie (zo hebben we onlangs een camera gekocht om wedstrijdanalyses te kunnen doen) met als doel onze leden een breed aanbod te kunnen bieden op het gebied van spel, prestatie en plezier. Dit kan allemaal echter niet gerealiseerd worden door sponsoren en vrijwilligers.

We hebben altijd ruimte voor mensen en bedrijven die zich willen aansluiten bij de club zowel op het veld als naast het veld.

Dus kom gezellig langs!

 

 

Close Menu

De Sportkrant Oude IJsselstreek is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant