Skip to main content

Even voorstellen: nieuwe hoofdcoach Gendringen  

 

Met een hernieuwde energie en vastberadenheid om successen te behalen, verwelkomen we bij v.v. Gendringen onze nieuwe hoofdcoach, Stéven Verheijen. Voor wie hem niet kent, stellen wij hem graag even voor.  

Stéven Verheijen is 41 jaar oud en woont samen met zijn twee kinderen in Winterswijk. Hij brengt een enorme passie voor voetbal met zich mee. In het dagelijks leven is hij gymdocent in het speciaal onderwijs. Hij heeft vroeger gespeeld bij vv Vosseveld en later op hoog amateurniveau bij Babberich en SC Enschede. Daarnaast heeft hij jarenlang in de zaal op competitief niveau gevoetbald. Helaas eindige zijn carrière als voetballer door een ernstige knieblessure.

Een trainer met eenheid en ontwikkeling
Stéven Verheijen begon al op vijftienjarige leeftijd als voetbaltrainer en heeft zich sindsdien hier voortdurend in ontwikkeld. In meer dan 30 jaar trainerservaring heeft hij clubs getraind zoals VV Zelhem, Trias, DZC68, Quick 20 en Sportclub Silvolde. Zijn filosofie als coach draait om spelersontwikkeling en teamwork. Hij is echter niet alleen gefocust op lesgeven, maar staat ook open om van anderen te leren en onder het genot van een drankje in de kantine te sparren over het spelletje.

Persoonlijk benaderd door oud-spelers
Wouter Ebbers en Gijs Hakvoort, die dit seizoen terugkeerden bij Gendringen, ervaarden Stéven ook als een fijne, betrokken trainer tijdens hun tijd in Silvolde. Vandaar dat zij hem persoonlijk benaderden om trainer te worden bij Gendringen. Daarnaast zijn er nog twee nieuwe aanwinsten, die Stéven eerder heeft getraind, namelijk Dion Teloh en Lars Dijkstra.

Close Menu

De Sportkrant Oude IJsselstreek is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant