Skip to main content

V.A.S. (Vereniging Aangepast Sporten) “de IJsselstreek”.

 

V.A.S. is een vereniging waar sporten voor mensen met een geringe of ernstige lichamelijke beperking mogelijk is. Bewegen is voor iedereen belangrijk maar zeker ook voor mensen voor wie het niet vanzelfsprekend is.

Het accent ligt op die activiteiten die ondanks de beperking nog wel gedaan kunnen worden. Denk hierbij aan zwemmen, aquarobic (watergymnastiek), yoga, bewegen voor ouderen, conditietrainingen, mobiliteitsoefeningen, diverse spelvormen, handbiken.

Het beleven van plezier in bewegen en zien wat jouw mogelijkheden zijn, staan centraal.

Doen wat kan en laten wat niet meer kan.

Het accepteren van eigen en andermans beperkingen maakt dat iedereen zich bij deze vereniging thuis kan voelen en op eigen niveau kan sporten. Er is altijd wel een vorm van sport die bij je past.

Onze activiteiten vinden plaats in Terborg, Doetinchem, Zelhem, ’s-Heerenberg, Didam,  Zevenaar en Herwen  en worden door gekwalificeerde docenten gegeven. Vrijwilligers helpen mee om alles in goede banen te leiden en hulp te bieden als dat nodig is.

Krijg jij ook zin om het eens te proberen?

Ga dan voor meer informatie naar:

www.vasdeijsselstreek.nl of bel:  06-12023586

 

Close Menu

De Sportkrant Oude IJsselstreek is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant