Skip to main content

VAMAC

 

De VAMAC (Varsseveldse Motor en Auto-club) is dé club in de regio voor iedereen die geïnteresseerd is in motorrijden, motorcross, offroad en enduro. Wij organiseren een aantal keer per jaar een speciale jeugdtraining voor de beginnende motorcrossers onder begeleiding van een gediplomeerd trainer.

Met ingang van dit jaar hebben we ruimere openingstijden. Zie hiervoor onze website. Ons crossterrein ligt aan de N18 tegenover de Radstake, waar zowel een wedstrijdcircuit als een volwaardige jeugdbaan beschikbaar zijn. Op ons circuit worden een aantal keer per jaar officiële wedstrijden verreden voor zowel crossmotoren, zijspan combinaties en quads.

Ook voor onze offroad leden worden er evenementen gehouden op de crossbaan.

Onze tourafdeling organiseert twee tot drie keer per maand een tourrit die start bij het motohome in Varsseveld. De ritten lopen voornamelijk door de achterhoek en het grensgebied met Duitsland. Tijdens de tourriten is er ook voldoende aandacht voor sociale tussenstops. Ieder jaar met hemelvaart wordt er een meerdaags “hotelweekend” georganiseerd die ook ieder jaar goed bezocht wordt.

Ook wordt er door de gehele club ieder jaar op de tweede zondag in november een offroad rit georganiseerd die plaatsvindt rondom Varsseveld. Offroad rijders uit het hele land en soms zelfs onze buurlanden komen hier in grote aantallen op af. Rijders leggen tijdens deze rit een vooruitgezet parcours af (zonder wedstrijdelement).

Wil je lid worden of heb je vragen aan ons, kijk dan op www.vamac.nl.

Een email sturen kan uiteraard ook: info@vamac.nl

Close Menu

De Sportkrant Oude IJsselstreek is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant