Skip to main content

Ulftse Boys een oer-gezellige club

Ulftse Boys is een voetbalvereniging waarbij voetbal en plezier hebben, hand in hand gaan. 

In de categorie senioren kent Ulftse Boys zowel Heren als Vrouwenteams. Voor de veteranen is er UB-Oldies met een eigen competitie in de vorm van een maandelijks toernooi op zaterdagmiddag.  De jeugdafdeling is een samenwerkingsverband met buurtverenigingen GWVV, NVC, SDOUC en vv Etten. Er zijn ruim 30 jeugdteams ingeschreven. Een mooi aantal waardoor het mogelijk is om elke jongen en meisje te laten spelen op het niveau dat bij hem of haar past: een belangrijke voorwaarde om met plezier te blijven voetballen. 

Welpen en O7

Specifiek benoemen we de teams voor de jongste aanwinsten, de Welpen en O7. De Welpen, bedoeld voor jongens en meisjes vanaf 5 jaar, spelen samen met elkaar en met de bal, zonder competitiewedstrijden. De kinderen in O7-teams spelen hun competitie in de vorm van een toermooi. Op één locatie worden in één uur 3 of 4 wedstrijdjes van 15 minuten gespeeld. Omdat de wedstrijd vier tegen vier is past deze toernooi-vorm helemaal bij hun leeftijd: optimaal spelplezier met veel afwisseling, in een kort tijdsbestek, samen met andere kinderen in een overzichtelijk speelveld. 

Aan het eind van het vorige seizoen is het voetbalseizoen afgesloten met een prachtig Champions League Mini Toernooi. Dat was voor deze kinderen een mooie gelegenheid om te laten zien wat ze hebben geleerd. 

Je bent van harte welkom!                                                                                            

Wil je graag kennismaken met voetballen en met de gezellige sfeer bij onze club, kom eens een keer een proeftraining volgen op het mooie sportcomplex ’t Oerseveld in Ulft ! Meld je hiervoor aan bij onze wedstrijdsecretaris via wedstrijdsecretariaat@ulftseboys.nl

We zien je graag!

Ulftse boys Website
Close Menu

De Sportkrant Oude IJsselstreek is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant