Skip to main content

Actief en sportief plezier met Paard of Pony

Ponyclub Varus & Rijvereniging Varsseveld is een veelzijdige club met zo’n 150 leden. De leden zijn woonachtig in de eigen gemeente Oude IJsselstreek, maar ook soms van ver daarbuiten.

Het gehele jaar zijn er voor onze leden op de doordeweekse avonden en soms in het weekend lessen in de leeftijd van 6 tot ca. 60 jaar dressuur en springen. Paardrijden kun je tot hoge leeftijd blijven doen.

Hoe fanatiek? Dat bepaal je gewoon zelf. Want ook een lidmaatschap waarin je alleen maar deelneemt aan wedstrijden zonder dat je de lessen van onze instructeurs volgt, of alleen maar gebruik maakt van onze mooie sportbodem aan de Vlakkeeweg 1 in Varsseveld voor trainingen, of alleen maar meedoet met andere activiteiten is beschikbaar.

Elke maand in het buitenseizoen is er op ons terrein wel een wedstrijd te zien, de ene keer is het springen, de andere keer dressuur. Vanuit de hele Regio weten de paardensporters onze evenementen te vinden. In september is er in de Vennebulten de cross, een internationaal festijn.

Kom gerust eens kijken of neem proeflessen.

www.rijverenigingvarsseveld.nl vermeldt meer informatie.

Rijvereniging Varsseveld Website
Close Menu

De Sportkrant Oude IJsselstreek is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant