Skip to main content

V.V. Etten blijft zich ontwikkelen

Ondanks dat de afgelopen tijd het balletje vaker niet dan wel heeft gerold, is V.V. Etten niet zelf vooral in beweging geweest. Veel tijd en energie is er besteed om de kantine ook van de buitenkant in een nieuw jasje te gieten met een prachtig restultaat als gevolg en ook de tribune heeft een opfrisbeurt gekregen.

Naast de werkzaamheden is er ook op voetbalgebied veel gebeurd, terwijl het balletje zelf niet rolde. Zo is er en samenwerking aangegaan met de al bestaande samenwerking St: Ulftse Boys/ GWVV/NVC/SDOUC om de jeugd van V.V. Etten een toekomst te kunnen blijven bieden. Daarnaast mogen we met trost melden dat er naast een senioren dames elftal op de zondag er sinds dit seizoen ook een senioren dames elftal op de zaterdag speelt. Ook zijn we erg blij met de verlenging van het contract van hoofdtrainer Sander van Aken en zijn technische staf, waardoor de weg naar boven en de opbouw van een stabiel eerste elftal verder wordt ingezet.

Bovenste is allemaal in een korte periode gerealiseerd, maar heeft een lange termijn doel. V.V. Etten wil groeien naar een 4de klasser die om de prijzen mee kan voetballen, haar leden totaal laten groeien om in de toekomst nog bestaansrecht te kunnen hebben en een accomodatie die verder gaat dat alleen voetbal. Met betrekking tot dat laatste is de werkgroep Etten 2025 al een lange tijd bezig om dit vorm te kunnen geven. Hierbij moet gedacht worden aan het samenbrengen van Onderwijs, Sport, Zorg & Welzijn op het complex van V.V. Etten. 

Kortom, V.V. Etten zit niet stil en blijft zich ontwikkelen.

 

Wil jij ook voetballen

kom dan eens langs op ons complex. V.V Etten is altijd op zoek naar nieuwe leden voor de

dames (zaterdag en zondag) heren recreatief (zaterdag en zondag) maar ook ons eerste en tweede elftal (zondag).

VV Etten Website
Close Menu

De Sportkrant Oude IJsselstreek is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant