Skip to main content

Uitdaging met bat en bal bij T.T.V. Reflex Varsseveld in de sporthal!

 

In 1971 is onze vereniging opgericht en dus bestaan wij dit jaar al 52 jaar!

Iedereen is bij ons welkom en profiteert gelijk van onze standaard aanbieding: 4 weken gratis meetrainen zonder verplichting! De minimum leeftijdsgrens is 18 jaar of ouder.

T.T.V. Reflex vind je achterin sporthal Van Pallandt in Varsseveld. Onze trainingsavond is de woensdagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur. Als je geen batje hebt mag je die in de proefperiode van ons lenen.

We beginnen de training het eerste uur in groepsverband: door tegen willekeurig iemand te starten en vervolgens elke 10 minuten door te schuiven naar de volgende tafel of door deel te nemen aan de laddercompetitie door iemand boven je op de ‘ladder’ uit te dagen.

Om half negen is er een korte pauze. Daarna kun je zelf iemand uitdagen om onderlinge wedstrijden te spelen, te dubbelen of rustig verder te gaan met de training. Na afloop is er de mogelijkheid tot een gezellige nazit in de kantine.

Reflex doet ook met 1 team mee aan de seniorencompetitie, momenteel in de 5e klasse. Meestal regionaal, thuis op woensdagavond en uit op wisselende avonden, afhankelijk van de tegenstanders. Tegenstanders uit de buurt komen uit bijvoorbeeld Zelhem, Groenlo, Aalten of Bredevoort.

In december is ons clubkampioenschap met mooie prijzen en een hapje en drankje na afloop. In mei kun je, als je wilt, deelnemen aan het Wiltschutbeker-toernooi.

In juni is het dubbeltoernooi en onze Algemene Ledenvergadering. In oktober verkopen we in Varsseveld, als financiële actie, deur-aan-deur zakken krentenbollen. Mede hierdoor zijn we al jaren financieel een zeer gezonde vereniging en kan de contributie laag blijven!

Een activiteit die je beslist moet meemaken is in september de Dag van Reflex. Dan wordt als seizoensopening een sportieve activiteit geregeld met na afloop eten, drinken en gezelligheid.

Kom gerust een keer meetrainen, vraag maar naar Jurgen of Jan.

Sportschoenen meenemen is de enige verplichting om mee te mogen doen!

Close Menu

De Sportkrant Oude IJsselstreek is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant