Skip to main content

Sport en plezier gaan hand in hand bij Tafeltennisvereniging Hercules

 

Bij tafeltennisvereniging Hercules in Terborg kan iedereen op zijn of haar niveau tafeltennissen in de eigen hal aan de Bosboomstraat 24 . Of je nu gewoon lekker één keer in de week ‘een balletje wilt slaan’ of lekker fanatiek aan de bak wilt als competitiespeler. Zelfs Dynamic Tennis is mogelijk in de eigen tafeltennishal en sinds kort is er ook tafeltennis voor 55-plussers en mensen met een beperking.

Tafeltennisvereniging Hercules komt met diverse teams uit in competitieverband. Dat varieert van de afdelingscompetitie tot en met landelijk niveau. Het eerste seniorenteam speelt dit seizoen in de eerste divisie, de op een na hoogste klasse in Nederland. Het hoogste jeugdteam werd in het recente verleden gekroond tot vice-kampioen van Nederland.

Van harte welkom

Maar Hercules is veel meer. Iedereen die tafeltennis een leuke sport vindt om te doen, is welkom en wordt gastvrij opgenomen. Je kunt starten met 4 gratis proeftrainingen. Niets moet, hoeveel energie en tijd je erin wilt stoppen bepaal je helemaal zelf. Misschien ben je wel enthousiast geworden op de camping en wil je ook de rest van het jaar blijven tafeltennissen. Voor de jeugd beschikt Hercules over een gekwalificeerde en enthousiaste jeugdtrainster die iedereen al snel een eindje op weg kan helpen.  Een eigen, gezellige kantine maakt het mogelijk om na het sporten nog even aangenaam na te kletsen. En dat geldt ook voor de toeschouwers die de wedstrijden van de hoogste competitieteams vanaf 14.00 uur.

Meer info

Nieuwsgierig geworden? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Yvette van Aken, tel. 06-107 342 52 of yvanaken@kpnmail.nl.

Of loop gewoon eens binnen. Vanaf dinsdagavond tot en met zaterdagmiddag is er altijd wel wat te doen in de tafeltennishal. Check www.ttvhercules.nl voor de exacte tijden of kijk op de eigen Facebook-pagina van de club.

55-plussers en mensen met een beperking

Met ingang van dit seizoen is het aanbod bij TTV Hercules uitgebreid met tafeltennis voor mensen met een beperking (lichamelijk, fysiek of bijvoorbeeld revalideren). Dat kan op maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur en op woensdagmiddag van 13.00 tot 15.00 uur. Ook hier geldt eerst 4 gratis proeftrainingen. Voor meer informatie hierover kun je terecht bij André de Knegt, tel. 06-467 204 30.

Barbecue

Het seizoen wordt traditioneel afgesloten met een beregezellige barbecue voor de speelzaal aan de Bosboomstraat 24, pal achter verzorgingstehuis St. Antonia.

 

Close Menu

De Sportkrant Oude IJsselstreek is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant