Skip to main content

2023: Drie keer een kampioenschap

 

Het seizoen 2022-2023 kan als een succesvol seizoen worden gezien voor de blauw-witten uit Megchelen. Zowel de JO 15-1 als de JO 19-2, beiden een samenwerking tussen vv Gendringen en SVGG, zijn kampioen geworden. Een bekroning op een jarenlange samenwerking tussen beide buurtclubs.

Ook bij de senioren werd een historisch kampioenschap bijgeschreven. Sinds 2013 was dit bij een reserve-elftal niet voorgekomen. Het derde elftal wist namelijk een ijzersterk seizoen om te zetten naar een titel. Het seizoen kende de apotheose in de laatste wedstrijden, waarbij directe concurrenten in spannende duels werden verslagen. De ontspannen sfeer in de groep was de grootste kracht. Iedereen droeg z’n steentje bij aan dit succes.

Als voorbereiding op aankomend seizoen werd geprobeerd om een wedstrijd tegen het Duitse Sv. Fortuna Millingen op het programma te krijgen, om wat ‘Europese ervaring’ op te doen. De weg van de kelderklasse naar Champions League is ver, maar je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen.

Seizoen 2023-2024

Dit seizoen is Jelle Elfrink opvolger geworden van Patrick Visser als hoofdtrainer van het eerste elftal.  Voormalig speler van v.v. Gendringen en SVGG zal na een aantal jaren actief te zijn geweest als jeugd- en assistent-trainer bij VVG’25 en als hoofd jeugdopleidingen bij de Gaanderense club nu aan zijn eerste klus beginnen als hoofdtrainer van een eerste elftal. Zijn ambitie om met SVGG terug in de vierde klasse te komen sluit goed aan bij de ambitie die de club zelf ook heeft. “Een jonge groep met veel potentie.”

 

 

Close Menu

De Sportkrant Oude IJsselstreek is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant