Skip to main content

Jong en oud te paard bij PC Varus & RV Varsseveld

Ponyclub Varus & Rijvereniging Varsseveld  is een actieve hippische sportvereniging met een eigen accommodatie aan de Vlakkeeweg.

Van recreant tot internationaal startende topsporter; PC Varus & RV Varsseveld  is een veelzijdige club, al jarenlang een begrip in de Achterhoek. Van heide en verre weet men onze accommodatie te vinden voor de paardensport. Leden dienen zelf over een pony of paard te kunnen beschikken

Het hele jaar zijn er lessen voor leden op de doordeweekse avonden. De groepen zijn ingedeeld naar leeftijd, niveau of ambitie. De contributie is inclusief een dressuur- en een springles per week. Een niet-lessend lidmaatschap kan ook.

Elk lid kan toegang krijgen tot de hypermoderne allweatherbanen met eb- en vloed bodemsysteem en deelnemen aan wedstrijden of andere activiteiten zoals bij voorbeeld sportgerichte clinics, buitenritten of het ponykamp.

Op ’t Vlakkee zijn in het buitenseizoen maandelijks wedstrijden in de disciplines dressuur of springen en jaarlijks in september is er in de Vennebulten de grote internationale wedstrijd “Eventing Varsseveld” die we organiseren in samenwerking met de Stichting Achterhoeks Hippisch Festijn. Alle wedstrijden en activiteiten draaien op vrijwilligers.

Paardrijden kun je met plezier van jong tot oud en zoals gezegd op elk niveau. Dat zie je terug bij alle activiteiten die worden gehouden. Kom gerust eens kijken of neem proeflessen. Kijk voor meer informatie op onze website.

PC Varus & RV Varsseveld website
Close Menu

De Sportkrant Oude IJsselstreek is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant