Skip to main content

Ajax-B is een kleine en gezellige voetbalclub in Breedenbroek

We beschikken over een schitterende accommodatie waarin we blijven investeren. De afgelopen jaren vervingen we de lichtmasten, plaatsten zonnepanelen en renoveerden een aantal kleedruimtes. Onlangs hebben we een verhard pad aangelegd bij het hoofdveld, en binnenkort gaan we de beregeningsinstallatie vervangen en een overkapping plaatsen bij de kantine. Zo werken we aan een toekomstbestendig sportpark richting ons 90-jarig jubileum in 2024.

Net als iedereen hebben we het afgelopen seizoen weinig kunnen voetballen door alle beperkingen rondom het coronavirus, maar volgend seizoen gaan we weer fris van start met onze jeugdteams, een 45+ team, een damesteam en vier seniorenelftallen op zondag. Ook is er iedere week, in samenwerking met FC Dinxperlo, walking football op de dinsdagmorgen. Naast het voetbal kent Ajax-B een rijk verenigingsleven, onze activiteitencommissie organiseert regelmatig leuke activiteiten voor jong en oud.

Wil je beginnen met voetballen of aansluiten bij een van onze teams, dan kan dat natuurlijk! Ken je mensen met kinderen die op zoek zijn naar een sportvereniging, ze zijn van harte welkom en kunnen vrijblijvend kennis maken met voetballen bij Ajax Breedenbroek. Train mee of kom eerst een keer kijken, alles is mogelijk. Ook wanneer je iets voor ons kunt betekenen als leider/trainer of vrijwilliger horen we het graag! Contactgegevens staan op de website of neem contact op via onze social media kanalen.

Ajax Breedenbroek website
Close Menu

De Sportkrant Oude IJsselstreek is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant