Skip to main content

Gymnastiekvereniging Ulfariet gymt en turnt erop los!

Het heeft even geduurd, maar ook gymvereniging Ulfariet mocht vanaf halverwege mei weer binnen sporten! Alle groepen konden de draad weer oppakken in de gymzaal van de Oersprong. De gym, selectie, kidsdance damesgym en ouder-kindgym waren allemaal weer welkom in de gymzaal en wat was iedereen daar blij mee!

Niet alleen heeft Ulfariet de leukste en meest enthousiaste leden, maar ook de leiding zet zich dagelijks in voor het verzorgen van leuke lessen! Op deze manier leren alle leden iedere week nieuwe dingen op het gebied van sport en gym. Voor iedereen is er uitdaging en iedereen krijgt de kans om te leren en ontwikkelen op hun eigen manier.

Naast onze lessen hebben we ieder jaar verschillende activiteiten! Ulfariet doet met de selectie jaarlijks mee aan de wedstrijden van de KNGU. Verder loopt Ulfariet altijd sporftief mee met de avondvierdaagse, vieren we sinterklaas samen en hebben we ieder jaar een vriendjes en vriendinnetjesweek waar alle leden iemand mee mogen nemen. Deze vriendjes en vriendinnetjes week eindigen we altijd met een leuke springdisco! Ook onze jaarlijkse seizoens-afsluiting kunnen we natuurlijk niet vergeten. Deze is ieder jaar anders. Het ene jaar gaan we barbecueën en het andere jaar vermaken we ons op verschillende springkussens!

Heeft u interesse in een van onze lessen? Kijk dan vooral even op onze website www.ulfariet.nl. Onder het kopje ‘contact’ staan alle gegevens van onze leiding, waarmee u op elk gewenst moment contact op mag nemen. Zien wij jou ook binnenkort in onze gymzaal in Ulft?

Gymnastiekvereniging Ulfariet website
Close Menu

De Sportkrant Oude IJsselstreek is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant