Skip to main content

Masterzwemmen bij DOS Varsseveld!

Vanaf de start van dit seizoen biedt zwem- & polovereniging DOS Varsseveld een nieuwe activiteit aan: het Masterzwemmen! Het Masterzwemmen is bedoeld voor vitale (of nóg niet zo vitale) zwemmers die graag willen zwemmen onder de begeleiding van een trainer. Dit kan bijvoorbeeld zijn om te trainen voor een triatlon, Swim to Fight Cancer of een ander  zwemevenement. Maar is ook uitermate geschikt voor zwemmers die beter willen leren zwemmen zonder specifiek doel.

Tijdens het Masterzwemmen werken we in periodes van 3 weken waarbij we elke 3 weken een andere slag behandelen: De eerste week van de drieweekse periode is altijd een techniektrainingwaarbij de trainer een zwemslag tot in detail uitlegt en tips en aanwijzingen geeft. In week 2 en 3 wordt er verder gewerkt aan die techniek, maar wordt er ook meer op conditie gezwommen.

Enthousiast?! Meedoen kan drie keer gratis en vrijblijvend. We trainen elke vrijdagavond van 20:00-21:00 uur in het Van Pallandtbad in Varsseveld! Graag tot dan!

Bij DOS Varsseveld kun je van jong tot oud terecht om te zwemmen of waterpolo te spelen. 

Meer informatie?

Meer informatie over de verschillende onderdelen vind je op

www.dosvarsseveld.nl of mail voor meer informatie naar

secretaris@dosvarsseveld.nl 

Close Menu

De Sportkrant Oude IJsselstreek is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant