Skip to main content

BCV, de gezelligste badmintonclub van Varsseveld

Badminton Club Varsseveld (BCV) is al meer dan veertig jaar de gezelligste badmintonvereniging van Varsseveld. Een club voor jong en oud. Recreatief of bloedfanatiek, het kan allemaal hier. Iedereen kan bij ons recreatief trainen, vrij spelen of voor het echte werk gaan.

 

Naast trainingen en wedstrijden organiseert de club jaarlijks ook leuke activiteiten, zoals een kind-oudertoernooi, een sinterklaasmiddag, een oliebollentoernooi, een seizoensafsluiting voor de jeugd en een vrijwilligersavond.

Heb je zin om een aantal keer vrijblijvend mee te doen, ben je van harte welkom en kun je de sporthal binnenlopen en één van onze trainers benaderen. Je hoeft niet voor je eigen racket te zorgen, die kun je van ons lenen.

De trainingen zijn elke woensdagavond, in de van Pallandthal in Varsseveld. 

De jeugdtrainingen worden verzorgd door Ronald Tolkamp, Peter Snelder en Thom Groot Nibbelink. De competitietrainingen bij de volwassenen worden verzorgd door Ronald Tolkamp. De recreatieve trainingen bij de volwassenen worden verzorgd door Peter Snelder.

 

Drie jeugd trainingsgroepen

De jeugd tot 12 jaar traint van 16.30 uur tot 17.30 uur.

De jeugd van 12 tot 15 jaar traint van 17.30 uur tot 18.30 uur.

De jeugd van 15 tot 19 jaar traint van 18.30 uur tot 19.45 uur. 

De volwassenen lopen vanaf 19.30 uur binnen en kunnen spelen tot 22.00 uur. 

 

Hopelijk zien we je snel!

www.badmintonvarsseveld.nl 

www.facebook.com/BadmintonClubVarsseveld

Close Menu

De Sportkrant Oude IJsselstreek is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant