Skip to main content

Tennissen bij LTC De Oude IJsselstreek in Gendringen-Ulft

Het voordeel van tennissen is, dat je het tot op hoge leeftijd kunt blijven uitoefenen. Tijdens de coronatijd hebben veel sporten stil gelegen, maar buiten kon er de gehele periode getennist worden.

LTC De IJsselweide Gendringen-Ulft heeft een prachtig tennispark, voorzien van goede kunstgrasbanen. Er is een mooi en gezellig clubhuis met overdekt terras waar na het spel nog een drankje gedaan kan worden, terwijl je zit te kijken naar de tennisprestaties van andere spelers op het park. Onze vereniging is sterk in zijn saamhorigheid. Daarnaast wordt al het vrijwilligerswerk door leden uitgevoerd. Dat varieert van bardienst, organisatie, bestuur tot onderhoud. Voor ieder wat wils.

Tennissen is sporten in teamverband (competitie), met z’n tweeën (enkelen) of met z’n vieren (dubbelen).

Op onze vereniging LTC De IJsselweide kun je vrij tennissen met wie en wanneer jij verkiest. Daarnaast heb je de keuze om mee te doen met toss-ochtenden, het jaarlijkse Clubkampioenschap, het Open toernooi, de KNLTB competities.

Er zijn senioren- en juniorenleden. Voor studenten hebben wij een aantrekkelijk contributie-aanbod. Heeft u of heb je zin om eens te kijken of onze vereniging bij je past? Ga naar www.deijsselweide.nl en kijk onder de tabbladen wat onze vereniging zoal doet  en welke aanbieding wij hebben om kennis te maken met tennissen bij LTC De IJsselweide te Gendringen – Ulft. Je bent van harte welkom.

LTC De IJsselweide website
Close Menu

De Sportkrant Oude IJsselstreek is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant