Skip to main content

Volleyballen bij Vollverijs

Tot enkele jaren geleden was er in Silvolde jaarlijks een beachparty waarbij veel teams gezellig tegen elkaar gingen volleyballen. Helaas is dat gestopt en zo ervaren mensen minder hoe het is om vrijblijvend een balletje over het net te kunnen slaan. Gelukkig kun je nog altijd volleyballen bij Vollverijs. Afgelopen periode stonden we buiten op de velden en dadelijk keren we terug naar binnen in de hal.

Vollverijs is een volleybalvereniging in Terborg/ Silvolde met ook leden vanuit omringende plaatsen. Tijdens de afgelopen corona maanden hebben we dankbaar gebruik mogen maken van de velden van VV Terborg zodat er nog enigszins getraind kon worden. De thuisbasis is sporthal de Paasberg in Terborg.
Hier trainen we met 4 dames teams, 2 heren teams, een recreanten dames team en onze jeugdteams.

We kunnen altijd nieuwe aanwas gebruiken. Dames, heren en jeugd. Beginner of met ervaring. Recreatief of competitie spelen.
Kijk op www.Vollverijs.nl voor meer info en de trainingstijden. Uiteraard kan een ieder vrijblijvend een aantal keer meetrainen!

Vollverijs website
Close Menu

De Sportkrant Oude IJsselstreek is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant