Skip to main content

Tafeltennisvereniging Hercules: van recreatief tot topsport

Bij tafeltennisvereniging Hercules in Terborg zijn er talloze mogelijkheden om te tafeltennissen. Dat varieert van recreatief en competitie tot topsport en Dynamic Tennis is ook mogelijk.

Tafeltennisvereniging Hercules haalt met haar eredivisieteam regelmatig de kolommen van de regionale dagbladen. De prestaties mogen er dan ook zijn met onlangs nog een tweede plek in de finale om het Nederlands kampioenschap. Voormalig nr. 18 van de wereld, Trinko Keen, is in de nadagen speciaal naar Hercules gekomen om daar zijn carrière op een leuke manier met vrienden af te sluiten. En hij kan het nog steeds hoor!

Ook het hoogste jeugdteam doet het goed op het hoogste niveau in nationale juniorencompetitie. Maar Hercules is veel meer. Iedereen die tafeltennis een leuke sport vindt om te doen, is welkom en wordt gastvrij opgenomen. Niets moet, hoeveel energie en tijd je erin wilt stoppen bepaal je helemaal zelf. Een eigen, gezellige kantine maakt het mogelijk om het sporten nog even aangenaam te verpozen. En dat geldt ook voor de toeschouwers die de landelijke wedstrijden bezoeken op de zaterdagmiddag en -avond. Het seizoen wordt traditioneel afgesloten met een beregezellige barbecue voor de speelzaal aan de Bosboomstraat 24, pal achter verzorgingstehuis St. Antonia. Als de coronamaatregelen dat weer toelaten uiteraard, maar daar heeft het gelukkig alle schijn van vanaf pak’m beet september.

Nieuwsgierig geworden? Bel of mail dan met Yvette van Aken. 06-10734252 / yvanaken@kpnmail.nl

Of loop gewoon eens binnen. Vanaf dinsdagavond tot en met zaterdag is er altijd wel wat te doen in de tafeltennishal. Check www.ttvhercules.nl voor de exacte tijden of kijk op de eigen Facebook-pagina van de club.

TTV Hercules website
Close Menu

De Sportkrant Oude IJsselstreek is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant