Skip to main content

Kom zwemmen of waterpoloën bij DOS Varsseveld

 

Jong en oud kan terecht bij Zwem- & Polovereniging DOS. Of je nu heel fanatiek wilt zwemmen of juist rustig je baantjes wilt trekken. Naast sportiviteit is gezelligheid belangrijk binnen DOS. 

Zwemmen (jeugd):

Op zaterdagochtend hebben we een gevarieerd programma voor beginnende zwemmers. Je kunt kiezen voor snorkelen, synchroonzwemmen, survivalzwemmen of balvaardigheid. Daarnaast verbeter je jouw zwemtechniek en zwemsnelheid en kun je veel verschillende diploma’s behalen. Ook kun je je aan gaan sluiten bij het selectiezwemmen of waterpolo waarbij je in het seizoen aan meerdere wedstrijden deel kunt nemen. 

Waterpolo: 

Waterpolo is een veelzijdige sport waarbij je in teamverband wedstrijden speelt waarin veel spelelementen zitten, zoals verdedigen, aanvallen, gooien en uiteraard veel zwemmen. 
Vanaf 7 jaar kun je al minipolo spelen. Naast de jeugd beschikt DOS over meerdere heren- en damesteams in verschillende leeftijden. 

Zwemfit: 

Dit is het zwemonderdeel voor volwassenen die een gezellige groep vormen. Lekker zwemmen op je eigen niveau en in je eigen tempo. Een les waarbij onze trainers instructie geven is afwisselend en bestaat uit verschillende zwemonderdelen en eindigt met een balspel. Zwemfit staat 3 keer in de week op het rooster. 

Masterzwemmen: 

Het Masterzwemmen is bedoeld voor vitale (of nóg niet zo vitale) zwemmers die graag willen zwemmen onder de begeleiding van een trainer. Dit kan bijvoorbeeld zijn om te trainen voor een triatlon, Swim to Fight Cancer of een ander zwemevenement. Maar is ook uitermate geschikt voor zwemmers die beter willen leren zwemmen zonder specifiek doel. 

Voor meer informatie over ons aanbod of het inschrijven voor een proefles verwijzen we naar onze website www.dosvarsseveld.nl of mail naar secretaris@dosvarsseveld.nl. 

 

 

Close Menu

De Sportkrant Oude IJsselstreek is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant