Skip to main content

G.W.V.V. zit in jubileumjaar

 

Voetbalvereniging G.W.V.V. uit Varsselder-Veldhunten zit midden in het jubileumjaar, de feestcommissie, bestaand uit prominente GWVV’ers, heeft hier een aantal activiteiten voor op poten gezet.

Na afloop van het jaarlijks terugkerend Jan Riekentoernooi, waar het seizoen ’22-‘23 formeel mee werd afgesloten, trapte de feestcommissie het jubileum af met een live optreden van Brood op de plank! en een lekker snackbuffet voor alle leden.

Op 15 juli jl. bestond G.W.V.V. formeel 60 jaar!

De volgende jubileum activiteit was bij de aftrap van het seizoen ‘23-‘24 waar een Jeugdclinic werd georganiseerd voor de GWVV-jeugd. Het Graafschap jeugd kader had een mooi programma in elkaar gezet en naderhand kon er van een barbecue worden genoten. Ook was natuurlijk Guus en 2 Graafschap spelers naar de Buitenham meegekomen.

De eerst aankomende activiteit is de officiële receptie op 30 september, waar door het bestuur namens de feestcommissie overige verenigingen in het dorp, buurtverenigingen, sponsoren, genodigden en leden zijn uitgenodigd.

Als klap op de vuurpijl wordt op vrijdag 27 oktober een Tribute Night georganiseerd die geheel in het teken zal staan van U2. Wanneer je aan deze bestverkopende live band ter wereld een eerbetoon wil brengen moet je van goede huize komen. De Limburgse band LikeU2 slaagt daar als geen ander in en zal in ’t Dorpshuus te Varsselder-Veldhunten de herkenbare sound & feel van deze Ierse band tot leven brengen. Sluit je ogen en waan je bij een heus U2-concert. Na shows op festivals als Bospop, Paaspop en Tributeland, staan de mannen te trappelen om naar Varsselder af te reizen en met jullie samen het jubileumfeest te vieren! (zie affiche) tickets; https:// gwvv.eventgoose.com/

 

Close Menu

De Sportkrant Oude IJsselstreek is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant