Skip to main content

Badmintonnen op alle niveaus

 

Badminton Club Varsseveld (BCV) is al meer dan veertig jaar de gezelligste badmintonvereniging van Varsseveld. Een club voor jong en oud. Recreatief of bloedfanatiek, het kan allemaal hier. Iedereen kan bij ons recreatief trainen, vrij spelen of voor het echte werk gaan.

Naast trainingen en wedstrijden organiseert de club jaarlijks ook leuke activiteiten, zoals een kind-oudertoernooi, een sinterklaasmiddag, een oliebollentoernooi, een seizoensafsluiting voor de jeugd en een vrijwilligersavond.

Heb je zin om een aantal keer vrijblijvend mee te doen, ben je van harte welkom en kun je de sporthal binnenlopen en één van onze trainers benaderen. Je hoeft niet voor je eigen racket te zorgen, die kun je van ons lenen.

De trainingen zijn elke woensdagavond, in de van Pallandthal in Varsseveld.

Er zijn vier trainingsgroepen:

  • De jeugd tot 12 jaar traint van 16.30 uur tot 18.00 uur.
  • De jeugd van 12 tot 19 jaar traint van 18.00 uur tot 19.45 uur.
  • De startende recreanten kunnen trainen van 19.15 uur tot 20.00 uur en kunnen aansluitend vrij partijen spelen. Recreanten die niet willen trainen kunnen vanaf 19.45 uur partijen spelen.
  • De competitiespelers trainen vanaf 20.00 uur en spelen tot 22.00 uur.

De jeugdtrainingen worden verzorgd door Ronald Tolkamp, Thom Groot Nibbelink, Noa Tolkamp, Jelle Rougoor en Jasper Kras.

De competitietrainingen bij de volwassenen worden verzorgd door Ronald Tolkamp.

De recreatieve trainingen bij de volwassenen worden verzorgd door Thom Groot Nibbelink.

Hopelijk zien we je snel!

www.badmintonvarsseveld.nl

www.facebook.com/BadmintonClubVarsseveld

Fotobijschrift: Autobedrijf Bruggink Varsseveld is de nieuwe shirtsponsor van de seniorenteams van Badminton Club Varsseveld (BCV).

Close Menu

De Sportkrant Oude IJsselstreek is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant