Skip to main content

Kom tennissen bij de tennisvereniging in Varsseveld

 

De Varsseveldse Lawn Tennis Club (VLTC) is een kleine sportieve, recreatieve en gezellige tennisvereniging aan de rand van het dorp Varsseveld. Met vijf smash court tennisbanen, een minibaan en een tennismuur kan er het hele jaar door getennist worden. Ook een clubhuis, terras, kleedkamers, speeltuin en parkeerplaatsen zijn onderdeel van het tennispark. 

De vereniging bestaat sinds 1966 en heeft een actief verenigingsbeleid. Voor zowel de jeugd als de senioren worden het hele jaar door verschillende activiteiten aangeboden.

Door lid te worden van de vereniging heb je de mogelijkheid om het hele jaar rond te tennissen op onze tennisbanen. Daarnaast zijn er lesgroepen voor junioren en senioren en organiseren we regelmatig clinics of thematrainingen. Leden kunnen ook deelnemen aan competities van de KNLTB en aan onze eigen clubkampioenschappen.

Kennismakingsactie

Speciaal voor mensen die nog nooit (of lang geleden) getennist hebben bieden we een kennismakingsactie, klik hier voor nadere informatie. Met deze actie kun je ondervinden of tennis iets voor je is en zit je niet direct vast aan een jaarabonnement.

Meer weten

Via onze website https://www.vltc.eu tref je nadere informatie aan over onze club, de activiteiten en het lidmaatschap. Ook kun je contact zoeken via onze ledencommissie: leden@vltc.eu.

We hopen je binnenkort te mogen verwelkomen op onze club!

Het bestuur van de VLTC

Close Menu

De Sportkrant Oude IJsselstreek is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant