Skip to main content

Handbal vereniging Reflex

H.V. Reflex is een kleine vereniging waarin we naast de sportieve prestaties, gezelligheid en sfeer erg belangrijk vinden.
Handbal is een leuke, snelle en stoere sport, dit omdat de overgangen van de aanval naar de verdediging (en andersom) erg snel kunnen gaan,  het is dus een aantrekkelijke sport voor spelers en publiek. Dit geldt zeker voor de hele snelle aanvallen, die worden ‘breakouts’ genoemd. Onze Nederlandse handbaldames hebben dat laten zien en zijn zelfs Wereldkampioen geworden!
Handbal is een teamsport voor meiden en jongens die van actie houden! Bij handbal moet je als team(7 tegen 7) goed samenwerken om te kunnen winnen. Rennen, springen, gooien en iedereen kan scoren!
Kom je ook meetrainen bij onze club? HV Reflex is een kleine vereniging die inmiddels al meer dan 50 jaar bestaat en ook een vereniging waarin iedereen elkaar kent en de lijntjes dus erg kort zijn.  Wij trainen op dinsdag in de van Pallandthal, in de periode van september t/m mei, de wedstrijden vinden plaats op de zondag.

Wij vinden het dan ook belangrijk dat iedereen leuk en gezellig kan handballen.   Een vereniging met een jeugdteam, dames senioren team en een recreanten team.

Lijkt het je leuk om een keer te komen kijken of mee te trainen dan ben je van harte welkom! We trainen iedere dinsdagavond,  voor meer informatie zie www.hvreflex.nl of mail naar reflex@handbal.nl bellen mag ook naar Frits: 0653634355

Close Menu

De Sportkrant Oude IJsselstreek is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant