Skip to main content

FYSIO OUDE IJSSELSTREEK & FYSIO AALTEN

Revalidatie en training

Fysio Oude IJsselstreek is hèt fysiotherapeutisch centrum van de regio. Inmiddels kunt u ook alweer ruim 2 jaar terecht op onze nevenlocatie Fysio Aalten op het terrein van Atletiekvereniging AVA’70 te Aalten.

Wij staan voor bekwame collegae, die binnen hun beroepsinhoudelijke specialisatie als geregistreerde sport-, kinder- of manueel therapeut, patiënten op de best mogelijke wijze onderzoeken, adviseren en wanneer nodig behandelen. 

Door het intensief samenwerken van de collegae is de kans op succesvol behandelen van een patiënt het grootst. Onze therapeuten blijven op de hoogte van de laatste wetenschappelijke onderzoeken, richtlijnen en volgen jaarlijks symposia en congressen. 

Als enige praktijk in de regio kunnen patiënten terecht bij onze geregistreerde NVFS Sportfysiotherapeut MSc. Sporters, jong én oud, uit een straal van ruim 30 km komen naar Terborg en Aalten. Ervaring in de topsport met olympische atleten, AZ en Team DSM en in de regionale breedtesport bij verschillende sportverenigingen en atleten, zorgen voor perfecte balans tussen kennis en ervaring. 

Sinds oktober 2019 staan wij voor u klaar in ons eigen pand aan de Industrieweg 142, Terborg, met 6 ruime behandelkamers, kleedruimtes en een trainingszaal van ca. 200 m2 voorzien van een zeer goed ventilatiesysteem om een gezond klimaat te waarborgen.

FOIJ Fitter & Gezonder

Sinds 2 jaar kunt u ook terecht voor Fitness op Maat en Personal Training. Onder begeleiding van onze professionele fitnesstrainers kunt u volgens uw persoonlijke trainingsschema trainen, wanneer nodig/wenselijk met input van een fysiotherapeut.

De Vrouw & Fit training is voor vrouwen die tijdens hun zwangerschap fit willen blijven of na hun bevalling weer fit willen worden. Na een uitgebreide intake door een fysiotherapeut wordt er onder professionele begeleiding volgens een individueel trainingsschema getraind.

Binnenkort wordt gestart met de FOIJ Sport Challenge, een fitness programma speciaal voor kinderen van 6-16 jaar met een chronische aandoening of een beperking. 

Bent u op zoek naar begeleiding bij het veranderen van uw Leefstijl dan is Gezonder & Fit wat voor u. Tijdens een 12 weken traject wordt u begeleidt door onze leefstijlcoach en fitness trainers om uw leefstijl te veranderen.

Fysio Oude IJsselstreek

0315-329255 | info@foij.nl
www.foij.nl

Fysio Aalten

0543-724725 | info@fysioaalten.nl
www.fysioaalten.nl

Close Menu

De Sportkrant Oude IJsselstreek is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant