Skip to main content

Gym, sport & spel: Gendringen in beweging

Sportclubs Sport & Spel en Gymvereniging Gendringen vallen onder hetzelfde bestuur en bieden samen een breed, betaalbaar beweegaanbod voor allerlei doelgroepen in Gendringen.

Bij de gymvereniging kun je terecht voor gym- en turnlessen. Tijdens de gymlessen leer je niet alleen de basisonderdelen van de gymsport, maar verbeter je ook je motoriek, samenwerkings- en spelvaardigheden. Ons gymprogramma is afwisselend, uitdagend en geschikt voor alle beweegniveaus. Je kunt al jong starten met gymmen: wanneer je kunt lopen, ben je welkom bij de ouderkindgym. Bij onze turnlessen komen wekelijks zo’n 40 turnsters tussen de 6 en 38 jaar in actie. Turnsters vanaf 10 jaar komen in teamverband uit op turnwedstrijden in de regio. Ook is er een groepje oud-turnsters (20+), dat nog steeds enthousiast op eigen niveau en tempo meeturnt.

Binnen Sport & Spel zijn twee jeugdgroepen en drie sportgroepen voor volwassenen actief. De Dynamic Dancers zijn onze jongste leden, zij trainen voor prachtige dansoptredens die je tijdens het carnavalsseizoen kunt bewonderen. Ons herenvolleybalteam slaat elke dinsdagavond een balletje en komt in actie op toernooien in de buurt. Tenslotte houden onze Sportfit 60+ groep en Werelddansgroep de senioren in en rondom Gendringen flink in beweging. Bij deze drie sportgroepen voor volwassenen hoort een gezellige nazit na afloop er natuurlijk ook bij.

Bij veel van onze groepen zijn nieuwe leden van harte welkom, dus wil je meer informatie over onze lessen of proeflessen volgen? Kijk dan eens op www.gymvereniginggendringen.nl.

Close Menu

De Sportkrant Oude IJsselstreek is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant