Skip to main content

Gendringen in beweging

 

De clubs Gymvereniging Gendringen en Sport & Spel Gendringen bieden een breed en betaalbaar beweegaanbod voor allerlei doelgroepen in en rondom Gendringen.

Zo zijn er gym- en turnlessen voor verschillende leeftijdsgroepen en niveaus. Elke zaterdag wordt de gymzaal omgebouwd tot één grote binnenspeeltuin en verwelkomen we, verdeeld over de ochtend, onze sporters van 1,5 tot en met 12 jaar. Bij deze recreatieve gymlessen ontwikkelen de kinderen naast de basisvaardigheden van de gymnastiek, ook een brede motorische ontwikkeling, samenwerkings- en spelvaardigheden. We bieden een afwisselend lesprogramma waarin iedereen op hun eigen niveau wordt uitgedaagd om steeds beter te bewegen.

Op dinsdag en vrijdag zijn er turnlessen voor meisjes vanaf 6 jaar. Onze turnsters vanaf 10 jaar doen in teams mee aan turnwedstrijden in de regio. Ze genieten ervan om met elkaar te laten zien wat zij tijdens de trainingen geoefend hebben. Hierbij staat samen steeds beter en mooier turnen laten zien centraal.

Naast activiteiten voor jeugdleden, zijn er ook drie sportgroepen voor volwassenen. Elke dinsdagavond slaat onze gezellige herenvolleybalgroep een balletje in sporthal De IJsselweide. Onze ouderen komen op woensdagavond in actie bij de SportFitgroep, of bij de Werelddansgroep op donderdagmiddag.

Heb je zin om eens te komen kijken of meedoen bij één van onze activiteiten, dan ben je van harte welkom. De eerste drie proeflessen zijn altijd gratis. Voor meer informatie, bezoek onze website of mail naar info@gymvereniginggendringen.nl

 

 

Close Menu

De Sportkrant Oude IJsselstreek is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant