Skip to main content

Maak eens kennis met hockey bij HCOIJ

 

Wekelijks zijn ruim 200 leden actief op het hockeyveld van HCOIJ in Ulft. En dat varieërt van de kleintjes (6 jaar) tot en met de trimmers, de 35+ groep die iedere woensdagavond lekker bezig is en ook de mogelijkheid heeft om regionaal competitie te spelen.

HCOIJ streeft erna om een leuke, sociale club voor iedereen te zijn. Gezelligheid en een goede onderlinge sfeer is belangrijk. Zo geven diverse jeugdleden ook weer training aan lagere teams, om een club gevoel te krijgen.

Gelukkig is er veel betrokkenheid vanuit ouders en sponsoren, wat op zaterdag ook weer terug te vinden is langs de lijn tijdens de wedstrijden.

Naast hockey organiseert de activiteitencommissie ook leuke evenementen, zodat leden naast hockey ook de mogelijkheid krijgen om leuke dingen te doen.

Waar hockey vroeger een elite sport was, zijn tijden zeker veranderd. En hebben we vele actieve leden uit de Gemeente Oude IJsselstreek en zelfs uit Doetinchem.

Wil je eens kennis maken met de hockey sport? Je bent natuurlijk welkom hoor! Je mag 4 trainingen aankijken of de sport wellicht iets voor jou is. Er zijn sticks aanwezig waarmee getraind kan worden. Vraag van tevoren even wanneer het team van jouw leeftijd traint, zodat je meteen kennis kan maken met je mogelijke teamgenoten. Voel je thuis bij HCOIJ, iedereen is welkom!

Hockey Club Oude IJsselstreek, Industrieweg 2 7071 CK in Ulft  www.hcoij.nl

 

Close Menu

De Sportkrant Oude IJsselstreek is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant