Skip to main content

Kom zelf in actie en wordt fit!

 

Iedereen is druk. Druk met werk, met thuis de boel draaiende te houden, elkaar te ontmoeten en alles op social media bij te houden. Wat er dan (te) vaak bij in schiet is het even naar buiten gaan om  te bewegen of te sporten . Terwijl dat juist zo belangrijk is voor een gezond lijf en een frisse geest. Want wie tussendoor aan beweging doet, presteert en voelt zich ook veel beter!

Kom in actie en wordt fit, is dan ook een oproep die ik graag doe aan alle inwoners van de gemeente. Daarbij wil ik vooral benadrukken dat bewegen en sporten op alle niveaus kan. Trots ben ik op de prestaties van alle topsporters in onze gemeente. Maar ik ben net zo trots op iedereen die op wat voor manier dan ook bewust bezig is met recreatief sporten en bewegen.

Ik ben heel blij met alle sportclubs, verenigingen en (sport)initiatieven. Oude IJsselstreek heeft een prachtig sportlandschap. Ik weet dat zij het niet makkelijk hebben om (jeugd)leden te werven en te behouden. Ik waardeer hun inspanningen enorm en de inzet die zij tonen om onze inwoners een stukje gezonder en fitter te maken.

‘Geen tijd voor sport en bewegen’ is dus vanaf vandaag geen excuus meer. Ik nodig jullie allemaal uit om in actie te komen. Bij een club, een vereniging, samen of alleen, op topniveau of recreatief. Fiets eens naar je werk, wandel een extra rondje of neem vaker de trap in plaats van de lift. Alle kleine beetjes helpen!

In deze sportkrant kun je ideeën opdoen voor een bezoek aan een vereniging of club. Kom in beweging  en zoek het op!

Ik wens je heel veel sport en beweeg plezier toe!

Ria Ankersmit
wethouder sport en gezondheid.

Close Menu

De Sportkrant Oude IJsselstreek is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant