Skip to main content

Al 48 jaar is het rode hart van Ulft te vinden bij Ulfariet!

Al 48 jaar is het rode hart van Ulft te vinden bij Ulfariet!

In basisschool de Oersprong, komt jong en oud iedere dag samen om te blijven bewegen. Bij Ulfariet verbinden we plezier en verwelkomen we iedereen uit de omgeving om samen te blijven genieten van de mooie turnsport. Onze verschillende fanatieke groepen, maken ons tot wie we vandaag de dag zijn. Gymgroepen, kidsdance, damesgym, selectie, ouder-kindgym en peutergym. Bij Ulfariet hebben we voor ieder wat wils! Zo kan iedereen leren en zich ontwikkelen op hun eigen manier en tempo!

Niet alleen heeft Ulfariet de leukste en meest sportieve leden, maar ook de leiding zet zich dagelijks in voor het verzorgen van leuke lessen! De trouwe leden de enthousiaste leiding en de extra activiteiten zorgen ervoor dat Ulfariet een hechte gymvereniging is, met aandacht voor ieder lid. Zo hebben we ieder jaar een springdisco, vieren we sinterklaas samen, hebben we verschillende kerstactiviteiten, voeren we een act op bij het centrumfeest in Ulft, lopen we mee met de Ulftse Avondvierdaagse en organiseren we een vriendjes en vriendinnetjesweek. Onze selectiegroepen doen mee aan de wedstrijden van de KNGU en laten hier elke keer opnieuw hun kunnen zien! Ook onze jaarlijkse seizoens-afsluiting kunnen we natuurlijk niet vergeten. Deze is ieder jaar anders. Het ene jaar gaan we barbecueën en het andere jaar vermaken we ons op verschillende springkussens!

Intresse?

Kijk dan vooral even op onze website www.ulfariet.nl. Onder het kopje ‘contact’ staan alle gegevens van onze leiding, waarmee u op elk gewenst moment contact op mag nemen. Zien wij jou ook binnenkort in onze gymzaal in Ulft?

Ulfariet Website
Close Menu

De Sportkrant Oude IJsselstreek is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant