Skip to main content

VVG’25 biedt voetbal voor iedereen!

Midden in Gaanderen is het goed toeven op de voetbalvelden van VVG’25. Onze club is volop in beweging en ontwikkeling. Er is aanbod in alle leeftijden voor jongens en meiden en dames en heren op prestatieniveau en recreatief.

Op vrijdagavond trappen de senioren graag een recreatief balletje op het veld en is het lekker druk in de zaal met maar liefst vier zaalvoetbalteams.

Op zaterdagochtend begint het met de kleuters in de zaal en de jongste jongens en meiden op het veld. En nadat alle jeugdleeftijden hebben gevoetbald wordt de zaterdag weer afgesloten met heren zaterdag 2.

Op zondag is er volop afwisseling in prestatie en recreatie van onze vijf heren seniorenteams en dames 1.

En op de maandag zijn onze dames 30+ weer fanatiek aan de bal. En de heren die af en toe nog graag een balletje trappen in een gezellige competitie vertegenwoordigen zich in de All Stars.

VVG’25 heeft een mooi aanbod voor iedereen.  In de training staat ontwikkeling en plezier centraal, het nieuwe spelersvolgsysteem geeft hierbij nog meer ondersteuning aan trainers en leiders. En sta je liever niet op het veld? Dan biedt onze vrijwilligersvereniging volop mogelijkheden om bij te dragen aan de vereniging en gezelligheid rondom de velden te ervaren.

We staan te popelen om ons komend seizoen echt te laten zien in de 2e klasse en met alle teams weer lekker competitie te spelen.

Meedoen? Kijk op onze website VVG25.nl voor contactgegevens.  Iedereen kan gratis drie keer meetrainen.

VVG '25 website
Close Menu

De Sportkrant Oude IJsselstreek is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant