Skip to main content

Korfbalvereniging De Issel bereikt dit jaar een mijlpaal met haar 50-jarig bestaan

Al sinds jaar en dag huisvest De Issel op sportpark De Ijsselweide, ‘S zomers  op het hockeyveld en  ‘s winters in de sporthal. Sinds de opening van 2017 maakt De Issel gebruik van alle faciliteiten van de moderne sporthal.

 

De club bestaat uit zo’n twintig mensen, waarvan een klein deel nog actief is. Wedstrijden spelen doen ze samen met de vereniging uit Aalten, Aladna. Korfbal is een sport die lang niet zo populair is als voetbal of hockey. De wedstrijden gecombineerd met Aladna zijn altijd goed bezet. Wij willen allemaal korfballen en dat blijven we doen”. Ook is onze vereniging een onderdeel van het bestuur van stichting sportief buurthuis Ijsselweide te Ulft. Ook werken wij veel samen met de dames en heren  van helpgewoon buurtsport Oude IJsselstreek.

Wij laten ons in de gemeente Oude IJsselstreek zien als een kleine sportieve vereniging met veel gezelligheid . Om lid te zijn van onze vereniging hoef je niet alleen maar in competitie verband te spelen, kun je ook recratief deelnemen aan onze traningen.

We trainen elke dinsdag avond van 19:30 tot 20:30 uur , dus heb je een keer zin om mee te doen , ben je altijd welkom (wel in sportkleren).

Wil je informatie of heb je vragen kun altijd bij Ilse Hansen terecht per email: AMHansen1976@kpnmail.nl

Korfbalvereniging De Issel website
Close Menu

De Sportkrant Oude IJsselstreek is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant