Skip to main content

v.v. Gendringen vol goede moed richting de toekomst

Wát een jaar en wederom een bijzonder seizoen. Seizoen 2020-2021 bleef beperkt tot Seizoen 2020. Weinig voetbal, veel beperkingen, maar gelukkig ook veel ontwikkelingen en initiatieven.

V.v. Gendringen werkt bij de jeugd heel nauw samen met SVGG uit Megchelen. Beide verenigingen zijn uitermate tevreden en gaan initiatief duurzaam voortzetten richting de toekomst.

Deze samenwerking gaan we ook uitbreiden. Samen met NVC uit Netterden en Ajax B uit Breedenbroek gaan we met deze vier verenigingen een stichting oprichten om samen te kunnen voldoen aan verschillende rijkssubsidie regelingen. Deze regelingen zijn belangrijk voor investeringen en onderhoud aan de accommodaties en onder andere de aanschaf van materialen. De besturen hebben in volle tevredenheid de afspraken gemaakt en kijken uit naar de verdere samenwerking.

Door de maatregelen rondom COVID-19 moest samenwerking met onze buren van Estinea ook even tijdelijk worden stopgezet. In het begin van het nieuwe seizoen hopen we weer te kunnen starten met het gezamenlijke ‘wasproject’. SVGG sluit ook aan bij dit maatschappelijke project.

In de ‘rustige’ coronatijd heeft onze accommodatie-werkgroep de handjes flink laten wapperen. De kleedkamers zijn opgeknapt en onze tribune is onder handen genomen. Voor het aankomende jaar staat een revitalisering van enkele kleedlokalen en de technische-installatie op het programma.

Vol goede moed richting de toekomst, we zijn er klaar voor. Op naar het nieuwe seizoen met veel voetbal, sportiviteit en vooral plezier. Tot snel op ons sportpark!

v.v. Gendringen website
Close Menu

De Sportkrant Oude IJsselstreek is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant