Skip to main content

Etten breidt zaterdagtak uit met dames elftal

Nadat twee jaar geleden vanuit een groep vrienden het initiatief werd genomen voor het eerste zaterdag seniorenelftal van V.V. Etten, is het in het seizoen 2021-2022 de beurt aan de dames om naast een elftal op de zondag nu ook een dameselftal op de zaterdag te hebben. Hiermee breidt V.V. Etten haar zaterdagtak, maar vooral ook de meidenafdeling verder uit. Dit past precies in de missie en visie van V.V. Etten.

V.V. Etten zaterdag dames bestaat op dit moment uit 13 spelende leden, maar ze zijn nog op zoek naar een keepster en wat uitbreiding voor wat betreft veldspelers. Heb jij interesse? Neem dan contact met ons op! De dames van zijn er vooral voor de gezellige 3de helft, maar daarnaast wordt er tijdens de training en tijdens de wedstrijden serieus gevoetbald.

Dat V.V. Etten nu ook een zaterdag damesteam toevoegt aan het groeiende aantal seniorenteams past bij de missie van V.V Etten. We proberen ons telkens te vernieuwen en onze leden te faciliteren, zodat iedereen met plezier naar sportcomplex de Treffer komt om te voetballen maar daarnaast vooral ook om te socializen. Gezelligheid en saamhorigheid staan hoog in het vaandel bij V.V. Etten en een voetbalvereniging (of een sportvereniging in het algemeen) is juist bedoeld om naast het krijgen van beweging ook op sociaal vlak mensen dichter bij elkaar te brengen.

Ben je nieuwsgierig geworden door bovenstaande, neem dan gerust contact op via de website of info@vvetten.nl of kom gezellig een keer langs op ons sportpark.

Wie weet tot snel!

vv Etten website
Close Menu

De Sportkrant Oude IJsselstreek is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant