Skip to main content

Varsseveld zet zich in Coronatijd in voor de Jeugd

De afgelopen maanden was er veel niet mogelijk, behalve voetbal. Om die reden heeft Sportclub Varsseveld veel activiteiten georganiseerd om de jongste Jeugd toch wat afleiding en beweging te bieden. Met verschillende activiteiten zoals de Techniekdagen, Vriendjesvoetbal en de Oranjedag is er veel aanwas van jonge leden geweest. 

Zo is er inmiddels sprake van een JO-6 selectie en wordt er momenteel een aanbod voor peutervoetbal opgezet om zelfs kinderen van 4 en 5 jaar hun eerst stapjes op het heilige gras te laten maken. Extra aandacht gaat naar het werven van meisjes, omdat we steeds meer belangstelling voor voetbal zien in deze groep. Met eigen trainers en een eigen team onder negen van alleen meisjes is de groei in deze groep nog groter dan de andere leeftijdsklassen. Meiden/Vrouwenvoetbal is op veel plekken nog een ondergeschoven onderwerp, waar onze sportclub graag verandering in wil brengen. Alle kinderen onder de negen krijgen de mogelijkheid om een aantal trainingen gratis deel te nemen om eens te proeven aan de mooie sport Voetbal.

Bij belangstelling om hieraan deel te nemen kun je contact opnemen met Sophie Hulsman (06-19749243).

Sportclub Varsseveld website
Close Menu

De Sportkrant Oude IJsselstreek is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant