Skip to main content

Volleybalvereniging Revolva Varsselder.

Revolva is een recreatieve volleybalvereniging en is in 1967 gestart met een damesgroep. In 1972 werd de vereniging uitgebreid met twee herenteams. Er zijn op dit moment geen damesleden meer, maar wij zien ze graag weer terug keren. 

Onze vereniging bestaat nu uit twee herenteams en we zijn aangesloten bij de Nederlandse Volleybal Bond, de Nevobo. Het bestuur van onze vereniging bestaat uit Maarten Venus (voorzitter), Willy Booiman (secretaris) en Toon Köpp (penningmeester) De leden komen voornamelijk uit Varsselder en Ulft.

Op maandagavond van 21.15 tot 22.45 uur wordt er getraind in de sporthal van het prachtige vernieuwde Dorpshuus. 

De leeftijd van de spelers ligt tussen de 25 en 65 jaar. Het is een mooie mix van oud-competitiespelers en mensen die voor het eerst kennismaken met volleybal.  

Plezier en sociale contacten staan voorop maar de kwaliteit van het spel wordt beslist niet uit het oog verloren. De trainingen worden dan ook verzorgd door een trainer. De avond start steeds met enkele gerichte oefenvormen waarna de training wordt afgesloten met een partij. Op elke 1e maandag van de maand wordt er gezellig een glaasje gedronken in het naastgelegen Dorpshuus. Het is dan zo gezellig dat zelfs oud-leden regelmatig nog aanschuiven!   

 

Elk jaar doen wij in Terborg 4 maal mee aan een recreanten-competitie, wij spelen dan tegen andere recreatieve verenigingen uit de regio. Dit jaar doen we dit in onze spiksplinternieuwe sportkleding, aangeboden door Rudi Liebrand van Happy Nurse.

Als kleine vereniging zijn we natuurlijk kwetsbaar, ook bij ons loopt het ledenaantal de laatste jaren langzaam  terug. Nieuwe leden zijn dus van harte welkom! Lijkt het je wat om bij ons te komen spelen, ben je geïnteresseerd? Kom dan gerust eens langs om een kijkje te nemen op een trainingsavond of speel vrijblijvend een avondje mee. Voor nieuwe leden hebben we nu een actie; in 2022 hoeft men geen contributie te betalen!!

 

Voor informatie hierover kun je Maarten bellen op 06-1886 1363. We zien je graag in onze sportzaal!  

Close Menu

De Sportkrant Oude IJsselstreek is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant