Skip to main content

Voetbalkrant sept 2023 NVC

 

Allereerst willen wij onze hoofdsponsor Netterden Zand en Grind van harte feliciteren met haar 50 jarig jubileum ofwel een gouden jubileum. Voor ons als sponsor ook goud waard! Wij als vereniging van een klein dorp, hebben hard de steun nodig van de vele sponsoren om onze vereniging in stand te houden.

Zo ook ons damesteam, zij spelen in een samenwerkingsverband met de dames van Den Dam. Zij zijn dit seizoen in nieuwe presentatiepakken gestoken door hoveniersbedrijf  Gouden Handen uit Azewijn.

Komend seizoen speelt trainer John Trentelman met enkele nieuwe spelers, waardoor de selectie zowel bij het eerste als het tweede elftal breder is geworden. Ook het team 7×7 spelen samen met Anholt/Gendringen/SVGG op enkele vrijdagen, bij alle teams een avond.

NVC is druk bezig met ledenwerving ook onder de jeugd. Op dit moment zijn er diverse spelertjes die zich hebben aangemeld voor proeftrainingen bij NVC. Op deze manier kunnen ze kijken of voetballen iets voor hen is. De andere jeugdleden spelen en trainen bij GWVV/UB/SDOUC/Etten bij hun eigen leeftijdsgroep en dat gaat prima. In de samenwerking gaat binnenkort de Grote Club actie van start. De jeugd zal in hun eigen woonplaats langs de deuren gaan om vele loten te verkopen.

Duurzaamheid telt ook voor NVC. Op dit moment wordt hier volop aan gewerkt bij onze accommodatie de Hoek. De zonnepanelen zijn gelegd en binnenkort wordt er begonnen aan nieuwe veldverlichting. Alle verlichting wordt vervangen door ledverlichting. De vereniging hoopt hiermee te kunnen besparen op de energiekosten.

Het NVC seizoen wordt altijd geopend met de traditionele koffietafel samen met de leden en de vele vrijwilligers. Wij kunnen niet zonder al die vrijwilligers. Daarna kan het voetbalseizoen beginnen!

 

Close Menu

De Sportkrant Oude IJsselstreek is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant