Skip to main content

Ponyclub Varus en Rijvereniging Varsseveld

 

Ponyclub Varus en Rijvereniging Varsseveld is een hippische vereniging met ongeveer 150 leden. Voor onze leden, van recreant tot internationale topsporter,  zijn er het hele jaar door lessen op doordeweekse avonden. De groepen worden ingedeeld naar leeftijd, niveau en of ambitie. De contributie is inclusief een dressuur en springles per week. Een lidmaatschap zonder lessen behoort ook tot de mogelijkheden, er kan dan gebruik gemaakt worden van de accommodatie aan ’t Vlakkee. 

De accommodatie van de vereniging ligt aan de Vlakkeeweg in Varsseveld en beschikt over een eb en vloed bodem. Het clubgebouw is voorzien van zonnepanelen voor een duurzame toekomst.

Op ’t Vlakkee zijn in het buitenseizoen van maart tot en met oktober maandelijks wedstrijden in de disciplines dressuur of springen. Vanuit de hele regio maar ook daarbuiten weten de paardensporters onze evenementen te vinden.

 

Close Menu

De Sportkrant Oude IJsselstreek is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant