Skip to main content

V.V. Etten groeit en is veel meer dan alleen een Voetbalvereniging!

De afgelopen jaren is de seniorentak van V.V. Etten enorm gegroeid. Terugkerende jeugdspelers uit de samenwerking, gestopte spelers die weer gaan voetballen en spelers uit omringende plaatsen zijn de belangrijkste redenen. De seniorentak bestaat nu uit 5 zondag- en 2 zaterdagteams, de Veteranen, een grote groep Walkingvoetballers en vanaf aankomend seizoen gaan wij meedoen met de 35 + competitie.

V.V. Etten neemt ook maatschappelijk zijn verantwoordelijkheid, wij zijn bezig te verduurzamen. Een aantal investeringen die de afgelopen periode is gedaan, is de aankleding van de buitenkant van de kantine met circulaire materialen en een grote investering om de veldverlichting te vervangen voor duurzame ledverlichting staat op de rol en tevens zal het terras opnieuw onderhanden genomen worden. Verder bieden wij ruimte aan de kaartclub en de Kivada en heeft ook de Schietvereniging Diana zijn activiteiten op het complex. Verder dragen wij bij aan lokale maatschappelijke projecten.

Plezier, Passie en Prestatie staan hoog in het vaandel en dat betekent naast één prestatie elftal dat wij vooral waarde hechten aan sporten met plezier. Wij bieden uitstekende faciliteiten en vinden het belangrijk dat vrienden maar ook buitenstaanders een plek vinden binnen de vereniging. V.V. Etten vindt dat een voetbalvereniging veel meer moet zijn dan slechts een plek waar gevoetbald wordt en daar werken we met zijn allen hard aan en dat is ook waar V.V. Etten voor staat!

 

Interesse?

Mocht je interesse hebben, kom dan eens langs op ons vernieuwde sportpark en ervaar de cultuur en gezelligheid die V.V. Etten biedt als vereniging. Sta je liever niet op het veld, maar wil je wel betrokken zijn? V.V. Etten heeft een grote en betrokken vrijwilligersvereniging met volop mogelijkheden om bij te dragen aan de vereniging.

Close Menu

De Sportkrant Oude IJsselstreek is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant