Skip to main content

Ulftse Badminton Club

De Ulftse Badminton Club (UBC) is opgericht op 5 april 1976 en kreeg koninklijke goedkeuring op 10 juni 1976 (nr. 63). De vereniging bestond toentertijd uit ongeveer 60 leden en had 1 seniorencompetitieteam.

In de loop der jaren is er veel veranderd. Op het hoogtepunt in de jaren 80 waren er zo’n 140 leden. Momenteel telt UBC ongeveer 100 leden en zijn er 4 seniorenteams (uitkomend in de Nederlandse Bondscompetitie), 1 recreantenteam en 2 opstap-teams (in de jeugdcompetitie) actief.

Zowel jeugd als senioren, competitie spelend of recreatief, iedereen kan lid worden van UBC. Op de woensdagavond (= clubavond) kunnen alle groepen op 9 banen terecht in onze fraaie sporthal De IJsselweide. Daarnaast is ook er ook op de vrijdagavond op 3 banen gelegenheid tot spelen. Op een aantal zaterdagnamiddagen vindt de jeugd- en deels de seniorencompetitie plaats.

Jeugd

De jeugd is verdeeld in 2 groepen. De groepen trainen van 18:30 tot 19:30 uur.

Senioren (competitie of recreatief)

Behoor je niet meer tot de jeugd, ook dan is er natuurlijk volop ruimte voor je om te komen sporten. Op de vaste verenigingsavond (woensdagavond) kun je een shuttletje komen slaan (vanaf 19.30 uur) en indien gewenst kun je deelnemen aan een van de vele groepstrainingen, verdeeld in beginners en gevorderden. De trainingen worden verzorgd door eigen leden, die zelf ook nog vaak actief zijn. Het spelletje is hun met de paplepel ingegeven.

Kom gerust een keer langs op de woensdagavond om te zien of je het leuk vindt. Iedereen mag 3 keer gratis meedoen, voordat je je aanmeldt als lid.

Voor algemene info en aanmelden als lid:

Janou Thuis Van Gelderstraat 36

7061 BK Terborg

Email: secretaris@ulftse-bc.nl

Close Menu

De Sportkrant Oude IJsselstreek is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant