Skip to main content

Ulfariet start met een turngroep voor vrouwen 25+!

 

Vanaf mei 2023 is er bij gymnastiekvereniging Ulfariet uit Ulft een groep voor vrouwen van 25+ die hun liefde voor de turnsport weer op willen pakken. Op een laagdrempelige en gezellige manier gaan de dames samen weer op de gebruikelijke toestellen aan de slag. Zo kan iedereen zijn eigen niveau bepalen en grenzen verleggen. Maar vooral, de liefde voor de sport weer oppaken. Mis jij ook het turnen op de brug, balk, vloer en sprong en wil je het weer eens ervaren? Kom dan vooral op donderdagavond eens kijken!

Naast turnen voor vrouwen hebben we ook ouder-kindgym, peutergym, meidengym, selectie turnen en damesgym (60+). Voor iedere leeftijd dus wat wils! Wil jij ook gebruik maken van onze 3 gratis proeflessen? Mail vrijblijvend naar info.ulfariet@gmail.com of kijk op onze Instagram- of Facebookpagina @Ulfariet_ulft.

 

 

 

 

Close Menu

De Sportkrant Oude IJsselstreek is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant