Skip to main content

Welkom bij tafeltennisvereniging Reflex Varsseveld!

In 1971 is onze vereniging opgericht en dus bestaan wij dit jaar 50 jaar!

Iedereen bij ons welkom en wij hebben altijd een aanbieding in huis als je niet zeker weet of dit de sport is die jou past: 4 weken gratis meetrainen zonder verplichting!

Omdat we geen jeugd hebben is de minimum leeftijdsgrens 18 jaar of ouder.

T.T.V. Reflex vind je in sporthal Van Pallandt in Varsseveld. Onze trainingsavond is woensdagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur. Als je geen batje hebt mag je die eerst van ons lenen.

We beginnen de training met het doordraaisysteem: tegen willekeurig iemand beginnen en vervolgens elke 15 minuten doordraaien naar de volgende tafel om tegen zoveel mogelijk verschillende tegenstanders te spelen. Om half negen is een korte pauze.

Daarna mag je zelf iemand uitnodigen om wedstrijdjes te spelen of rustig verder te trainen.

Na afloop van de training is er de mogelijkheid tot een gezellige nazit in de kantine.

Reflex doet ook mee aan de seniorencompetitie. Meestal regionaal, thuis op woensdagavond en uit op wisselende avonden, afhankelijk van de tegenstanders. Meestal tegenstanders uit de buurt, o.a. Aalten, Bredevoort, Beltrum of Winterswijk.

Behalve trainen is er in december ons clubkampioenschap met voor iedereen een prijsje en een hapje en drankje na afloop. Ook wordt in juni het dubbeltoernooi georganiseerd en onze Algemene Ledenvergadering. In oktober verkopen we deur-aan-deur krentenbollen t.b.v. de clubkas.

Een activiteit die je niet mag missen is in september de Dag van Reflex. Dan wordt als seizoensopening een, meestal sportieve, activiteit geregeld met na afloop eten, drinken en gezellig nazitten.

Aarzel niet, kom gerust een keer meetrainen, vraag maar naar Jurgen of Jan.

TTV Reflex website
Close Menu

De Sportkrant Oude IJsselstreek is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant