Skip to main content

Souplesse Silvolde

Souplesse Silvolde is een levendige gymvereniging, die bestaat uit een recreatiesportvereniging en een wedstrijdsportvereniging. Wij bieden een gezellig sportklimaat met een breed aanbod, waardoor er voor ieder wel wat wils is.

Of je nu net kan lopen of je 90 jaar bent, voor elke leeftijd hebben wij een recreatieve groep. Van ouder & kind gym, bewegen voor peuters, kleuters, jongens, meisjes, volwassenen en ouderen, sport & spel, dansen, toestelturnen, freerunning of volleybal voor 40-plussers.

Nijntje beweegdiploma
Met gevarieerde oefeningen en spelletjes leren wij peuters en kleuters de basis van bewegen. In onze lessen besteden we op een speelse manier aandacht aan balanceren, klimmen & klauteren, kruipen, rennen, ritme houden en springen. Op deze manier kunnen jonge kinderen zich zo breed mogelijk motorisch ontwikkelen in een veilige omgeving.

Dansen
Sta jij thuis graag voor de spiegel te springen? Je denkt bij een gymvereniging niet meteen aan dansen, maar dat hebben wij ook in huis. Wij dansen op verschillende soorten muziek. Kom gerust een kijkje nemen en dans mee!

Wedstrijdsport
Onze dames selectie turnt op vier toestellen: sprong, brug, evenwichtsbalk en vloer. Op elk toestel leer je een andere routine waarin je jouw kracht, bekwaamheid en controle laat zien. Als je een turnster bent doe je alle oefeningen soepel en elegant. Uiteindelijk laat je deze oefeningen zien op wedstijden.

Daarnaast hebben wij een acro-groep. Dit is een combinatie van gymnastiek, dans en acrobatiek in teams. Je werkt met je team aan een oefening met menselijke piramides. Elke training leer je nieuwe elementen en dat geeft jou en je teamgenoten een kick. Jullie kunnen meer dan je denkt en laten jullie oefeningen op verschillende wedstrijden zien.

Ben jij nieuwgierig geworden?
Wij bieden 3 gratis proeflessen aan. Stuur je wensen naar secretariaat@souplessesilvoldegymnastiek.nl. Wij helpen je graag om een discipline te vinden die bij je past en een afspraak voor proeflessen te maken.

Souplesse Silvolde website
Close Menu

De Sportkrant Oude IJsselstreek is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant