Skip to main content

Kom kanoën of roeien in Ulft!

Kanoën of roeien is misschien niet de eerste sport waar je aan denkt als je op zoek gaat naar een sportvereniging. Dat is best gek, vinden wij. Want het is net weer anders dan andere sporten en er zit veel variatie in!

Roeien doen we op de Oude IJssel vanaf onze loods in Ulft. Het kan met vier of twee personen in een boot of alleen in een skiff. Het draait allemaal om ontspanning, sportief bezig zijn en van de natuur genieten. Als je meer wilt en van een beetje competitie houdt, is er de mogelijkheid om aan wedstrijden mee te doen. Doe je liever rustig aan, dan is er ook genoeg te beleven. De roeiers maken regelmatig toertochten, zowel op de Oude IJssel als verder weg.

Bij kanoën kun je kiezen voor polo, toervaren en wildwatervaren. Kanopolo is een intensief balspel waarbij competitie komt kijken. Zowel ons jeugd- als seniorenteam doet mee aan diverse wedstrijden. Toervaren doe je voor de ontspanning: heerlijk op de Oude IJssel, waar je diverse vogels kunt spotten waaronder de ijsvogel! Wildwatervaren is er voor natuurliefhebbers die van een thrill houden en doen we in Duitsland of in de Alpen: Slovenië, Oostenrijk, Frankrijk…

Als je iets anders zoekt, denk dan eens aan kanoën of roeien! Trainen, zowel competitief als recreatief, doen we op woensdagavond en zondagmorgen, maar wanneer je op een andere dag wilt is er altijd wel iemand die mee gaat! Meer informatie zie je op onze website.

RKV Het Anker website
Close Menu

De Sportkrant Oude IJsselstreek is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant