Skip to main content

Paardensportvereniging De Walsruiters uit Gendringen

Wij zijn een kleine, gezellige vereniging waar les wordt gegeven aan paard- en ponyruiters.

Onze lessen richten zich op dressuur en de instructie wordt gegeven door Suzanne Klein Wolterink. Wij kiezen er bewust voor om de groepsgrootte klein te houden, waardoor wij onder de deskundige leiding van Suzanne kwalitatief goede instructielessen kunnen aanbieden.

Onder onze paard- en ponyleden bevinden zich zowel recreatieve ruiters als wedstrijdruiters. We trainen op donderdagavond; in het buitenseizoen maken we gebruik van de buitenbak van Paardensportcentrum Diekshuus en tijdens het binnenseizoen rijden we in de binnenbak bij de familie Schepers in Gendringen. Naast de lessen organiseren we in de wintermaanden een aantal indoorwedstrijden dressuur bij Paardensportcentrum Diekshuus.

Verder proberen we ook aandacht te besteden aan gezellige activiteiten, zoals gezamenlijke buitenritten, activiteiten voor leden (met of zonder paard) of een feestavond.

Wil je meer weten over onze vereniging, kijk dan nog even op onze website (www.dewalsruiters.nl) , facebookpagina (PSV De Walsruiters) of Instagram (de.walsruiters.psv) . Je mag altijd, in overleg, 2 proeflessen meerijden om zelf te ervaren of je enthousiast wordt van onze lessen en vereniging! Mail dan naar psvdewalsruiters@hotmail.com of gebruik hiervoor de ‘contactpagina’ op de website

De Walsruiters website
Close Menu

De Sportkrant Oude IJsselstreek is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant