Skip to main content

“Boulen” op Sinderen.

Ook dit jaar is Sportvereniging S&O er weer in geslaagd de activiteiten uit te breiden. Met dank aan diverse sponsoren is er bij het Buurtschapshuis op Sinderen een mooie nieuwe Jeu-de-Boule baan aangelegd. De baan is vrij te gebruiken voor iedereen en voor kinderen liggen er ballen in de kast. Volwassenen moeten zelf ballen meebrengen. Wie graag in groepsverband wil spelen kan zich aanmelden bij het secretariaat van onze vereniging.

Sportvereniging S en O is een omnisportvereniging voor Sinderen en omgeving. Het doel van de vereniging is om in een gezellige en ongedwongen sfeer met elkaar verschillende takken van sport te beoefenen.

De overige aangeboden activiteiten zijn:

Jeugdgymnastiek

Op zaterdagochtend wordt er gymles gegeven voor 3 leeftijdscategoriën:

9.00 u – 10.00 u meisjes en jongens 3 tot 7 jaar

10.00 u -11.00 u meisjes en jongens 8 tot 12 jaar

11.00 u -12.00 u meisjes en jongens boven 12 jaar

“Old school” Gym

Op dinsdagavond van 18:30 tot 20:00h brengt een leuke groep jonge mensen, voor wie het alweer een paar jaar geleden is, dat de schooldeuren zich achter hun gesloten hebben, het ouderwetse schoolgym weer tot leven. Het doel is om simpelweg met elkaar plezier te beleven aan sport- en spelactiviteiten zoals trefbal, voetbal, basketbal…

Jazzgym

In de les wordt alles gedaan onder begeleiding van muziek. Er wordt begonnen met een dansende warming-up. Daarna rek en strek-, evenwicht-,  coördinatie-, en lenigmakende grondoefeningen. Vervolgens conditie- en spierversterkende oefeningen voor armen, rug, buik, bil en benen.  Aan het eind van de les wordt er een dansje aangeleerd.

Volleybal

Er zijn 2 volleybal groepen: een recreatieve groep bestaand uit dames en heren die op dinsdagavond graag samen een balletje slaan en 4 per jaar deelnemen aan een recreatief toernooi. Daarnaast is er het heren competitieteam dat op woensdagavond traint of een wedstrijd speelt. Tijdens een wedstrijd gaan de heren graag tot het gaatje, en wordt er met enthousiasme en inzet gespeeld. Maar dat geldt ook voor de “3e helft”!

Zaalvoetbal.

Eens in de 2 weken speelt het zaalvoetbal team op vrijdagavond een partijtje in de Pallandtzaal in Varsseveld.

Fit en vitaal

Op maandagmiddag wordt deze les gegeven voor senioren, om te zorgen dat u in een goede conditie blijft.

Volksdansen

Een gezellige groep die graag samen de les volksdansen beleeft.

Alle activiteiten vinden – op de zaalvoetbal na – plaats in of bij het buurtschapshuis op Sinderen. 

 

Interesse?

Als u interesse heeft kunt u per telefonisch of per email contact opnemen!

Sportvereniging S&O

E-mail: sportverenigingseno@gmail.com

Telefoon: 06 232305587

Close Menu

De Sportkrant Oude IJsselstreek is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant