Skip to main content

Ajax-B

 

Voor het eerst in zeker 15 jaar beginnen we het seizoen met 5 heren seniorenelftallen. Een mooie ontwikkeling, aangezien we een aantal jaar geleden nog moeite hadden om drie teams op de been te krijgen. Het zal misschien krap worden af en toe, maar gelukkig zijn alle spelers bereid om in te vallen bij een ander team wanneer het nodig is. Met daarnaast nog een 45+ team, een dameselftal (in combinatie met SV Wisch) en walking voetbal (samen met FC Dinxperlo), zit de club duidelijk in de lift. Ook bij de jeugd gaat het de goede kant op na een aantal magere jaren. De JO8 speelt inmiddels competitiewedstrijden en daarachter zit alweer een lichting JO7 die momenteel alleen traint maar staat te trappelen om met wedstrijden te beginnen.  

In de zomer hebben we het aantal zonnepanelen op het dak van de kantine uitgebreid van 40 naar 100 stuks. Een mooie stap in de verduurzaming van ons sportpark. De opgewekte energie kunnen we goed gebruiken voor de ondergrondse beregeningsinstallatie die vorig jaar werd aangelegd, en voor de robotmaaier die we binnenkort in gebruik hopen te nemen.

In 2024 bestaat Ajax-B 90 jaar! Dit zullen we vieren op zaterdag 15 juni! Noteer deze datum alvast. Het belooft een dag vol activiteiten te worden met een spetterend feest als afsluiting. Er zullen nog meer activiteiten zijn gedurende het seizoen, waaronder een grote verloting, waarvan de lotenverkoop binnenkort van start zal gaan. Houd onze site en social media in de gaten voor verdere informatie!

Close Menu

De Sportkrant Oude IJsselstreek is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant